Üdvözlöm Önt kedves érdeklődő!

Koschler Tibor vagyok , a Brill-Express ügyvezet?je. Remélem a tisztítószerekkel és egyéb takarítással kapcsolatos problémáira megoldást talál nálunk! Legyen az felmosás, lemosás, mosogatás, zsíroldás, vízk?oldás, fertőtlenítés, vagy akár a HACCP rendszer, tisztítószereinkkel mindez már megoldott!

Elveink:

Legfontosabb, mindenek előtt az ügyfeleink elégedettsége! Tisztítószereinkkel és egyéb kiegészítőinkkel segítünk megoldani az Önök takarítási problémáit és ha ezt jól csináljuk, mindkét fél elégedettsége a végeredmény!

Egy tisztességes üzleti vállalkozásnak nem az ügyfeleiből kell profitálni, hanem ügyfelei elégedettségéből!

Számunkra fontos a környezetvédelem! Az általunk forgalmazott összes tisztítószer és papíráru minden téren maximálisan kíméli környezetünket!

A Brill-Express törekszik arra, hogy a cég működéséhez szükséges kellékeket és szolgáltatásokat igyekezzen partnercégeitől (vevőitől) beszerezni, ezzel is megerősítve a már meglévő kapcsolatokat velük! Ezen kívül ezzel kölcsönösen egymást is erősítjük!

Múlt :

A Brill-Express 2006 februárjában alakult, alapja a Brilliance tisztító és fertőtlenítőszerek kiváló minőségének és elérhető árának köszönhető. Az ebben szerzett tapasztalat 1997 óta gyarapodik. 1997 óta jelen vagyunk a "tisztítószer piacon" az Önök szolgálatában! Fő tevékenységünk éppen ezért a Brilliance tisztító és fertőtlenítőszerek forgalmazása lett. Legyen az mosogatás, zsíroldás, vízkőoldás, fertőtlenítés, vagy bármi más, ami a takarítással, tisztasággal kapcsolatos, a Brill-Express megoldást ad minderre.

Jelen:

Kizárólag a Brilliance által gyártott tisztító és fertőtlenítőszereket forgalmazzuk, azonban partnereink igényeinek megfelelően forgalmazunk papírárut, takarító eszközöket, egyéb mosdóhigiéniai termékeket is, sőt bármi másban szivesen segítünk, ami kapcsolatos a tisztítószerekkel, a takarítással, a tisztasággal és környezetünk védelmével! Intézményeket, vendéglátó és élelmiszeripari egységeket, takarítócégeket látunk el, de jelen vagyunk a kórházhigiéniában és az ipar egyéb területein is!

Jövő:

A Brill-Express hosszútávú célja az Önök maximális elégedettségének elérése és annak fenntartása! Törekszünk az általunk nyújtott tisztító és fertőtlenítőszerek maximális min?ségére a legoptimálisabb áron, díjmentes szolgáltatásainkkal pedig igyekszünk Önöknek minél egyszerűbbé tenni a tisztaság fenntartását! Mindezt úgy, hogy szem előtt tartjuk azt, ami mindannyiunknak a legfontosabb -> A KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉT!


Magyar cég, magyar termékek:

A Brill-Express teljes mértékben MAGYAR cég és az általa forgalmazott tisztítószerek is MAGYAR termékek! Cégünk mindent megtesz, annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a min?séggel, az árakkal és a szolgáltatásainkkal egyaránt, Ön pedig, ha mellettünk dönt, az elégedettségén kívül, vásárlásával egyből a Magyar ipart is támogatja! Ami, jelen gazdasági helyzetben rá is fér!

Környezetvédelem:

Brill-Express által forgalmazott tisztítószerek környezetkímélő szerek, a természetben hígított állapotban rövid időn belül, minimálisan 90%-ban lebomlanak!

A tisztítószereink nagyrészét 1 literes újrahasznosítható műanyag flakonban, 20 literes visszaváltható ballonban, míg a poralakú termékeket 16 kg-os szintén visszaváltható vödörben hozzuk forgalomba!

A 20 literes ballonok és a 16kg-os vödrök visszaválthatók, hogy sokáig használni tudjuk őket, ezzel is kímélve környezetünket!

Az 1 literes és ettől eltérő kiszerelések esetén pedig a kiürült flakonokat díjmentesen elszállítjuk és gondoskodunk az újrahasznosításukról!

Kérjük csatlakozzon Ön is! Javítsunk együtt gyermekeink és saját életkörülményeinken természetünk, környezetünk védelmével!

Copyright © 2019 BRILL - EXPRESS Adatvédelem