Díjmentes szolgáltatásaink:

Problémát jelent a zsíroldás, a vízkőoldás, a mosogatás, a fertőtlenítés? Esetleg úgy érzi rengeteg pénzt költ tisztítószerre, mégse megfelelő a végeredmény? Hívjon minket, mi segítünk Önnek! Igény esetén termékbemutatót tartunk, ennek alkalmával megkeressük az Önök számára legmegfelelőbb megoldást a felmerülő takarítási problémákra. A termékbemutató alkalmával pedig Ön is meggyőződhet termékeink kiváló minőségéről és mindez egy fillérjébe sem kerül!

Az Önök által megrendelt tisztítószer, papíráru, vagy egyéb kiegészítő Magyarország határain belül, egy előre egyeztetett id?pontban kerül kiszállításra, (Természetesen díjmentesen!) ennek feltétele, hogy a megrendelt tisztítószer értéke elérje a nettó tízezer forintot!

Új és régi partnereink esetében egyaránt díjmentesen betanítjuk a dolgozó személyzetet (takarítókat, konyhai dolgozókat, stb...) a szereink hatékony és egyben gazdaságos használatára! Mindezt igény esetén addig ismételjük, amíg az zökkenőmentesen nem üzemel, hiszen az Önök elégedettsége mindkettőnk érdeke!

Partnereink számára folyamatos higiéniai szaktanácsadást nyújtunk, természetesen díjmentesen!

Ipari felhasználóknál problémát okoz a kiürült tisztítószeres flakonok sorsa, mivel az környezetvédelmi szempontból veszélyes hulladéknak minősül és gondoskodni kell a megsemmisítéséről vagy elszállításáról. Ennek elszállításáról a Brill-Express szintén díjmentesen gondoskodik! Elszállítás után erről igazolást adunk és természetesen megoldjuk az újrahasznosítást is környezetünk védelme érdekében!

A HACCP rendszerrel kapcsolatosan felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésére, igény szerint minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a HACCP rendszer beindítása vagy folyamatos üzemeltetése zökkenő mentes legyen és megfeleljen az ÁNTSZ minden elvárásának.

Egyéb szolgáltatások:

Az Önök igényeinek megfelelően együttműködő partnereink segítségével minden takarítással és tisztítószerrel kapcsolatos problémájára megoldást adunk. Legyen szó egy mosogatógép beüzemeléséről, javításáról, vagy hígítóberendezésről , vagy akár takarítógéppel kapcsolatos műszaki kérdésekről!

Copyright © 2019 BRILL - EXPRESS Adatvédelem